vineri, 24 septembrie 2010

Politica, manipulare si dezgust!

    Nu sunt de accord cu ceea ce se intampla in tara, deoarece, ceea ce se intampla in momentul de fata, este o manipulare grosolana a cetatenilor, atat din partea politicienilor care, nu stiu de unde doamne iarta-ma mai vor sa mai “fure”, cat si a liderilor de sindicat care ne invita la proteste in tara.     
   Culmea, toti spun ca ne reprezinta interesele. Sincer, pe mine nu ma reprezinta nici politicienii actuali, cu atat mai putin cei din opozitie, cat nici lideri de sindicat. Insa ma uit idignat la tv si vad cati oameni ies in strada crezand cu adevarat ca vor avea ceva de castigat. Ei nu stiu cum se joaca, ei nu stiu ce este aia politica si mai ales, ce este acela,  teatru de om corupt.
Va rog sa incercati sa analizati toate iesirile in strada ordonate de lideri de sindicat de dupa 90’ incoace. Si sa imi spuneti si mie, ca eu nu imi aduc aminte, cat din revendicarile protestatarilor s-au rezolvat. Va spun eu… aprox.. 10%. De ce asta? Deoarece mai presus de interesul omului de rand care iese in strada, sta interesaul liderului de sindicat sau de grup. Nu ca asa ar trebui, dar asa se intampla de 20 de ani, ca inainte de astia 20 de ani eram indobitociti. Si s-au gasit cativa lideri sa profite de dobitoci, Acum sunt si la putere unii dintre ei. Liderul de sindicat negociaza cu guvernul.     
   Voi chiar crede-ti ca negociaza pentru 22.000.000 de romani!? Sau pentru 2.000.000, Nici macar! Va spun eu, negociaza pentru 1 – maxim 10. alaturati liderului. In urma fiecarui protest al populatiei fiecare lider vine cu revendicari, stie ce obtine, iar daca nu obtine foloseste poporul mai departe. De regula, unui lider de sindicat sau de protest I se spune: uite, primesti atat, si spui poporului sau manifestantilor ca nu putem face decat atat…” si evident ca NOI PIERDEM, EI CASTIGA!!! Atata lideri de sindicat, cat si guvernul. Nu-mi vine sa cred, cata prostie exista in mintea unora dintre noi, sa creada ca, iesind in strada rezolva ceva pentru ei. Romane! TREZESTE-TE! Prinde curaj si condu-ti viata singur, numai asa poti sa iti schimbi VIATA TA! Nu te mai lasa pe mana altora! Daca te lasi pe mana unor asa zisi “lideri” inseamna ca nu ai capacitatea de a lupta si de a invinge singur, si vei fi mereu la mana lor, vei fi unealta lor. Vei pierde si atunci cand nu meriti, si apoi te miri de ce te plangi. TREZESTE-TE ROMANE!


Nu sunt de accord cu ceea ce se intampla in politica de azi, dar nici nu vreau sa revina cea care a fost pana acum! Astept comentariile tale! Cu respect! F.B



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sfatul si parerea ta pot fi utile. Implica-te!