luni, 29 octombrie 2012

Lansarea Windows 8 iti aduce premii!

Curand s-a lansat in Romania Windows 8. Primul retailer care a lansat aceasta versiune de operare este EMAG.RO.
Ce aduce nou?
    Sistemul de operare Windows 8, vine cu schimbări radicale faţă de versiunile precedente. În primul rând, e gândit să funcţioneze atât pe computer, cât şi pe tabletă sau smartphone avand aceiasi interfata de pe orice dispozitiv l-ai lansa. Acum pe desktop clasicele iconu-ri sunt inlocuite de panouri de aplicatii, foarte prietenoase si usor accesibile. La fel ca si pe telefon, sai tableta, vei puta vizualiza direct pe display-ul desktop-ului sau laptop-ului tau actualizari instante de pe retelele de socializare cum ar fi facebook, twitter, my space, si ulte altele.
   Daca ai deja un PC si vrei sa stii daca poti folosi windows 8, iata aici caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca PC-ul tau:
- Procesor de 1 GHz sau mai rapid;
- 1GB RAM (32 biti) sau 2 GB (64 biti);
- Spatiu liber pe hardisk de 16 GB (32 biti) sau 20 GB (64 biti)
- Placa video cu DirectX 9
Pentru ca aplicatiile din Windows Store sa functioneze optim trebuie ca rezolutia ecranului sa fie de cel putin 1.366 x 768.
   Per ansamblu eu l-am testat si functioneaza mult mai bine si mai rapid decat Windows 7, chiar daca se preteaza mult mai bine la ecrane tactile, totusi pentru un laptop este perfect deoarece functioneaza la fel de bine si prin touchpad. Este mai greu de utilizat cu mouse-ul :)
   Oricum, in caz ca nu esti multumit de el, poti face downgrade ;)
Daca vrei totusi sa il incerci, gasesti mai multe detalii pe link-ul de mai jos so deasemenea te poti inscrie in concursul cu premii!

Clic aici pentru: detaliile campaniei “Win 8 @eMAG”

Un comentariu:

  1. Cum adica? "Primul retailer care a lansat aceasta versiune de operare este EMAG.RO."

    Nu ai auzit si de celelalte magazine ca au lansat in acelasi timp ofertele pentru Windows 8? Hi Hi Hi Ha Ha Ha

    RăspundețiȘtergere

Sfatul si parerea ta pot fi utile. Implica-te!