sâmbătă, 13 octombrie 2012

Sa gandim pozitiv!


     Da, sa gandim pozitiv!
     Stiu ca poate unora le este greu in anumite momente ale vietii sa poata tine cont de acest indemn. Insa este foarte important sa cunoasca ca ignorand-ul nu fac altceva decat sa contribuie la inrautatirea vietii si chiar a existentei lor.
    De ce spun asta?
    Pai este dovedit si stintific ca, orice gand al nostru orice stare emotionala, genereaza in organism substante/secretii care pot fi benefice sau ne pot distruge, insa asta nu este tot, deoarece pe langa efectele asupra corpului fizic sunt si efecte asupra corpului energetic si ale corpului astral.
Astfel, oricine crede ca orice gand si orice stare emotionala  este doar de moment si apoi trece se inseala amarnic. Eu sunt una din acele persoane care credea acest lucru, iar acum trebuie sa repar rezultatul, nu al unor fapte, ci mai ales al unor ganduri si sentimente din trecut : )
    Nikolai Lazarev - bioenergoterapeut si parapsiholog rus, scria in cartea sa "Karma Pura" ca noi suntem responsabili inclusiv pentru actiunile viitoare ale copiilor nostrii, fie ei nascuti sau nenascuti. lucru care pe mine, trebuie sa recunosc, ma amuza teribil. Insa analizand mai multe sitauatii, anumite moduri de comportare ale oamenilor si rezultatele celor de langa ei, deasemenea analizand mitologiile taranesti legate de farmece si blesteme, mi-am dat seama ca in ceea ce spune exista un sambure de adevar. Nu va pot detalia exemple deoarece sunt nenumarate.
    Omul, pe langa legile constituite de societate este supus si legilor universale. Probabil ca multi dintre voi ati auzit de legea atractiei sau "The Secret"scris de  Rhonda Byrne. Ei bine, pe langa legea atractiei suntem guvernati si de alte legi universale cum ar fi: legea corespondentei, legea compensatiei, legea vibrtiei, legea cauzei si efectului... si multe altele.
   Pentru a fi in deplin echilibru cu legile univesrului, si pentru a ne imbuntatii campul energetic si bineinteles modul de viata, este suficient sa GANDIM POZITIV. Orice gand pozitiv propaga in univers  o unda energetica de vibratie pozitiva. Prin legea vibratiei universul raspunde vibratiilor noastre in aceiasi masura in care noi raspundem sau reactionam  la evenimentele din viata noastra, din punct de vedere vibrational ma refer, si returneaza  acelasi tip de vibratie. Deasemenea legea corespondentei spune ca "ceea ce este sus este si jos, ceea ce este jos este si sus" Evident ca masurile difera. Daca pamantul este marginit, universul nu.
  Tot modul in care gandim si in care reactionam la evenimentele din viata noastra creaza reactii chimice secretate de creier(dopamina, adrenalina, endrofine,etc) care au impact asupra corpului nostru material.
  Ca om avem un control total asupra acestor corpuri(spiritual, material, energetic) prin faptul ca omul, este singura fiinta care are liber arbitru in comparatie cu celelalte vietati care sunt supuse legilor naturii. Ce este insa mai dificil, este faptul ca si la acest capitol putem intra intr-un cerc vicios de genul "fiecare gand genereaza o emotie si fiecare emotie genereaza un gand" si pe aceasta premisa sa nu reusim sa controlam nici una din ele.
   Trebuie sa stabilim o armonie interioara astfel incat, sa trecem functiile creierului din modul de supravietuire in modul de relaxare, si credeti-ma, chiar daca nu obtineti bunuri materiale mai mari, veti reusi sa va bucurati mai mult de lucruri mai mici, si sa aveti o stare de fericire. Eu asa ma simt.
   Spuneam mai sus si de "legea compensatiei" care se aplica in multe cazuri in functie de reactiile noastre la ceea ce ne ofera viata. Exemple: Atunci cand actionezi incorect, in momentele in care suferi o pierdere, si incepi sa urasti motivele, sau sa te manii pe viata, sau sa-ti spui ca mereu ti se intampla numai lucruri rele, universul iti amplifica acea stare aplicand legea corespondentei si legea vibratiei. Daca insa intr-o situatie nelacuta, treci mai departe, privind acele lucruri bune din experienta petrecuta, fara sa fii suparat si pregatit de un nou inceput, deci fara regrete, universul va aplica legea compensatiei si iti va intoarce experienta neplacuta prin compensare cu una placuta. Rezultatele nu vin imediat, timpul fiind o conventie umana, dar credeti-ma ca legile acestea se aplica.
  Unalt motiv pentru care este bine sa GANDIM POZITIV este acela ca, legea vibrationala functioneaza perfect, si in cazul in care suntem foarte atasati de cineva drag, si avem energii comune cu acea persoana, este posibil ca in cazul unei gandiri negative lucrurile rele sa se rasfranga asupra celui drag noua si nu asupra noastra, vezi cazuri in care multi isi spun "ce am facut sa merit asta?" sau in care voi spuneti " omul asta nu a facut nimic rau si uite cate probleme are"
    Ma rog.. ar fi multe de discutat. Pentru a impartasi experiente legate de efecte ale gandirii(nu neaparat infaptuite) scrieti-mi pe lovejusttobeloved@gmail.com si va voi raspunde cu drag.

   Nu uitati, GANDITI POZITIV, orice gand fie pus in practica sau nu, genereaza o vibratie energetica in univers care poate fi benefica sau nu. Asadar nu va inchipuiti ca daca ganditi de rau si faceti fapte bune meritati o viata mai buna. Universul analizeaza totul din punct de vedere al reactiilor energetic-vibrationale fie ele materializate sau nu. ASADAR SUNTEM MAI MULT CEEA CE GANDIM DECAT CEEA CE FACEM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sfatul si parerea ta pot fi utile. Implica-te!