luni, 15 octombrie 2012

Unde sa gasesti servicii si produse de calitate!? Va recomand eMag.ro

     Pana acum ceva vreme eram reticent la comertul online si mai ales la plata online.
     Pentru ca job-ul nu imi permitea ca timp sa stau si sa umblu prin oras pentru a analiza piata si a gasi cel mai bun pret, am facut acest lucru online.
     Consultand o sumedenie de site-uri in ceea ce ma interesa(achizitia unui telefon mobil si a unui SmartTV) m-am oprit la eMAG.ro. Evident ca ma gandeam ca dupa plasarea comenzii voi astepta doua trei zile.. si iar alte doua trei zile dupa confirmare.
     Totusi, m-au sunat in aceiasi zi iar livrarea s-a afectuat in ziua urmatoare. Am ales sa achit ramburs fara costuri suplimentare si fara probleme.
     La prima mea comanda, am avut surpriza ca telefonul sa nu corespunda exigentelor mele. L-am returnat la eMag fara nici o problema si acestia mi-au dat banii inapoi. Al doi-lea telefon, avea o problema de soft, in sensul ca functiona extrem de greu. L-am lasat in service, apoi m-am razgandit si am solicitat retur pentru a imi lua altul. Cei de la emag m-au servit foarte amabil si rapid in solicitarile mele, lucru care m-a determina sa le devin client fidel.
    Pentru mine este primul magazin care mi-a oferit aceste servicii fara nici un fel de impediment, si totodata, mi-am facut timp dupa aceea sa arunc un ochi si pe la alte magazine instore pentru a analiza pretul. Am rams surprins sa constat ca telefonul de la emag a fost mai ieftin cu 120 Ron fata de cel mai mic pret al liderlor de pe piata(pot da mult exemple)
   Drept urmare am mai comandat de la ei si un SmartTV si cu siguranta am sa mai comand si alte lucruri pe masura ce imi vor fi necesare.
   Recomand cu toata increderea magazinul onine emag si sincer va spun, doar daca nu vreti ceva SH cu siguranta nu veti gasi mai ieftin in alta parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sfatul si parerea ta pot fi utile. Implica-te!