marți, 20 noiembrie 2012

Despre Black Friday in Romania

    Black Friday(Vinerea neagra) a aparut pentru prima data in Romania in anul 2009. In 2011 insa a avut cea mai mare amploare fiind intens promovat de campaniile promotionale de discount de pana la 70% de catre companiile IT & C.
    Originea acestui obicei comercial provine din Philadelphia, unde termenul de “Black Friday” – Vinerea Neagra era folosit pentru a descrie traficul extrem de dificil si aglomeratia din marile centre comerciale create dupa Ziua Recunostintei.

    Incasarile retailer-ului FLANCO(asesof) au inregistrat in 2011 o valoare totala a incasarilor de aproximativ 30 de milioane de lei in urma a nu mai putin de 60.000 de clienti. Printre preferintele consumatorilor s-au numarat:
 
   Anul acesta reducerile promotionale in Vinerea Neagra(Black Friday) a fost extins si la alti comercianti, din industria fashion si nu numai. Mai jos lista enumerata cu cei care va vor intampina vineri 23 noiembrie cu mari reduceri de pret:
ONLINE
- Emag.ro
- Koyos.ro
- Evomag.ro
- Quickmobile.ro
- Marketonline.ro
- Sigmanet.ro
- PCgarage.ro
- Cel.ro
- Azerty.ro
- Oktal.ro
- ITGalaxy.ro
ONLINE/IN STORE/ OUT STORE/OFF LINE:
- Altex.ro
- Domo.ro
- Flanco.ro
- Mediagalaxy.ro
Fashion:
- Zorilestore.ro
- ecco-shoes.ro
- Fashiondays.ro
- Fashionup.ro
- Amafashion.ro
- TinaR.ro
Aparatura Foto/Video:
- F64.ro
- Fotohobbyshop.ro
Ceasuri si accesorii:
- Bbcollection.ro
- Watchshop.ro

    Trebuie sa stiti ca pentru a beneficia de cat mai multe oferte este necesar sa accesati in cazul magazinelor online, site-urile in intervalul 05:00 - 06:00 AM sau in magazinele offline la prima ora a deschiderii interval 09:00-10:00.
    In materie de FASHION va recomand magazinele ECCO. Il poti accesa online sau sa ii faci o vizita in magazinele din: Bucureşti (Centrul Comercial Feeria, Băneasa Shopping...
 
In materie de IT & C va recomand emag.ro.
 
   Daca comanzi online este bine de stiut ca sansele tale sunt mult mai mari daca achiti produsul online. In cazul in care optezi pentru plata la livrare este posibil sa fii contactat sa ti se spuna ca stocul a fost epuizat. Plata iti asigura prioritate in livrarea produsului comandat. Datorita unui flux mare de vizitatori si comenzi, comerciantul nu poate urmarii intocmai corectitudinea comenzilor si a stocurilor, de aceea fii sigur ca vei primi produsul efectuand plata acestuia.
 
Va doresc oferte minime si cumparaturi maxime!3 comentarii:

  1. Ati vazut www.tagprice.ro? Aici e Black Friday in fiecare zi! Si nu e teapa, e pretul corect! Acum XBOX 360 4GB Kinect Holiday Value Bundle - 1199 Ron, iPod Shuffle 2GB - 199 Ron, The New iPad Wi-Fi + 4G, 16 GB - 2.499 Ron, Samsung LED 3D 46 - 3.299 Ron!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am inregistrat http://www.tagprice.ro si mi-am comandat un ipod shuffle, chiar e foarte ok pretul, nu s-a blocat serverul. Cand il primesc revin cu pareri...

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim si Tiara. Nu cumva aceiasi persoana!? :P

    RăspundețiȘtergere

Sfatul si parerea ta pot fi utile. Implica-te!