sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Daca esti crestin sau religios inseamna ca esti si aproape de Dumnezeu!?


      Detest oamenii din societate care vad crestinismul si religia intr-un spectru ingust, foarte limitat. Limitati sunt ei! Deasemenea nu o sa aprob si nu o sa accept niciodata vreo forma de religie, care prin regulile sale te indreapta impotriva celuilalt in loc sa te indrepte pe tine ca om si ca spirit intr-u Dumnezeu. Dumnezeu, din perspectiva mea, inseamna IUBIRE, PACE, IERTARE, TOLERANTA.. si nicidecum reversul.
    M-am suparat foarte tare sa vad,ca si unii preori au ponegrit, injosit, denigrat.. la cel mai jos nivel pe dl. Sergiu Nicolaescu, prin faptul ca acesta a avut ca dorinta ca trupul sau sa fie incinerat. M-a scos din sarite sa vad ca la procesiunea de incinerare s-au strans multi idioti sa huleasca si sa strige in fel si chip la adresa lui si a sotiei sale. Nu am fost nici de departe un simpatizant al dlui. Sergiu Nicolaescu, nu sunt nici aparatorul sau, putea fi in locul sau oricine. Oameni buni. Ce este cu toata aceasta ura asupra unuia care nu gandeste ca voi!? Care nu este la fel de indobitocit ca voi in dogme religioase mai mult toxice decat benefice.. si asta pentru ca voi in loc sa le ascultati cu inima, sa le cititi cu ochii mintii, le ascultati cu urechile voastre, le viualizati cu ochii vostri si le filtrati prin ratiunea voastra..departe de Dumnezeu si adevar. Ati devenit peste noapte judecatorii acestui om care a avut dorinta de a fi incinerat.  Conform religiei voastre, oare nu Dumnezeu este judecatorul!? Cum va permiteti sa il judecati voi? Ati luat voi oamenilor, locul lui Dumnezeu!?
    Daca acest om, sau oricare altul a avut o dorinta, aproapele sau trebuie intr-u Dumnezeu sa ii respecte decizia, nu sa o blameze. Daca el sau oricine are o problema cu anumite culte religioase, sau cu Biserica inseamna ca nu crede in Dumnezeu!? De unde aceste ineptii!? Cum va permiteti oameni care nici macar nu stiti cum arata Dumnezeu, ce este Dumnezeu, unde il gasiti pe Dumnezeu, sa spuneti ca acest om il blasfemiaza!? Voi.. voi care blasfemiati speta umana, spiritul uman, cultul iubiri si al iertarii.. voi spuneti ca acest om il blasfemiaza pe Dumnezeu!?
    Rusine sa va fie! Dumnezeu nu reprezinta ura pe care voi o purtati in suflet, cu care va pedepsiti  aproapele... cu care stiti sa acuzati... Daca un om are o dorinta chiar ea fie si gresita, aceasta dupa moarte devine sfanta, si trebuie respectata si implinita. Daca ea nu este buna, nu trebuie sa o aplicati si voi, dar asta nu va scuza si nici nu va permite sa calcati in picoare vointa unui suflet de om. Invatati sa aveti grija de vietile si comportamentul vostru, si lasati-ii pe altii sa aibe ei si cei dragi lor grija de ei.
    Voi cei care ati iesit la hulit, reprezentati orice religie insa mai putin pe Dumnezeu si ceea ce inseamna Dumnezeu. Din contra, reprezentati ceea ce este mai rau in societate! Rusine!

Crezi ca daca un om nu merge la Biserica, sau nu se ingroapa conform docmelor religioase, este acesta mai departe de Dumnezeu!?  NU! Insa tu cu siguranta te indepartezi de Dumnezeu cu un asemenea crez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sfatul si parerea ta pot fi utile. Implica-te!