luni, 1 octombrie 2012

Provocare!

   Draga vizitatorule.
   Vreau sa iti multumesc mult pentru timpul acordat vizionarii acestui blog, si vreau sa te provoc, atat pe tine cat si pe mine la interactivitate. 
   Imi propun ca de azi inainte, acest blog, sa nu fie rezumat doar la trairi, ganduri si experiente proprii ci si o platforma in care tu, draga vizitatorule sa iti spui propia poveste, sa spui tuturor ce solutii ai gasit tu la problemele aparute in viata ta, ce problemei ai si nu gasesti solutii, asa cum am sa fac si eu si cum invit pe fiecare, astfel incat sa fie in ajutorul celor care, au la randul lor probleme, de orice natura, si ezita a le discute poate din jena.. poate din confidentie sau poate din alte motive cu cei apropiati, si atunci apeleaza la mediul online unde poate prezenta orice indentitate.
   Constat in ultima vreme ca foarte multi oameni care au avut probleme de incredere personala au gasit un ajutor in platformele de socializare. Aici nu este decat un blog. Nu este necesar sa comunici informatii prea multe despre tine. Vreau doar sa ma ajuti cu povestea ta de viata, sau cu gandurile si principiile tale, astfel incat si eu, si tu, si altii sa ne putem inspira in actiunile ce urmeaza sa le facem in experienta noastra pe mai departe.
   Oricine simte ca are ceva de spus, probleme cu care ii este teama, jena, sau pur si simplu nu are incredere in a se exprima... il asigur de toata atentia mea, in limita timpului, pentru a gasi intr-un mod simplu si placut, o rezolvare.
   Nu uita draga vizitatorule ca este foarte important, ca daca vrei sa ai succes in viata si sa depasesti obstacolele cu brio, sa ai incredere in primul rand in tine si apoi in cei din jurul tau.

Abia astept sa dezbatem subiecte despre viata si sa ne ajutam reciproc.

Cu respect,

Florin B.

lovejusttobeloved@gmail.com - in cazul in care doresti sa imi spui povestea ta in particular sau sa interactionezi cu mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sfatul si parerea ta pot fi utile. Implica-te!