joi, 12 noiembrie 2009

Politica... mai bine lasa!

Am intrat intamplator pe www.traianbasescu.org, iar ceea ce va pot spune, este ceea ce am scris si pe acel site. Redau: 11/11/2009 at 23:10
Ma dezgusta sa vad ce se intampla in aceasta tara pe care totusi o iubesc. Politica din aceasta tara este un circ la care platim bilet cu suprataxa… si nu dragilor din cauza dlui Traian Basescu, sau a altora.. ci din cauza noastra. Noi sustinem ipocrizia, minciuna, inconsecventa, lipsa de caracter, lipsa de implicare… coruptia. Nu facem nimic altceva inafara de a ne scrie frustrarile, pe un site cum este si acesta sau pe multe alte site-uri de socializare nu, prin a ii jigni pe altii, prin a-i eticheta si asa mai departe.
 Romane... trezeste-te!!! Cunoaste-te pe tine insuti, descopera-ti potentialul si fructifica-l. Numai asa putem produce o schimbare. Invatati sa actionati si sa nu mai dati vina pe imprejurari sau pe evenimente. Puterea este in mainile voastre.
Daca aceasta tara o duce rau, nu o
duce rau doar dlui. Basescu sau a oricui ar fi acum la putere, ci datorita celor care au condus-o pana acum, si nu uitati, ca cei care stau la baza acestui site au condus aceasta tara mult mai mult decat un mandat al dlui. Basescu, evident sub numele altor partide sau din spatele lor.
Marele jaf al tarii nu acum s-a facut domnilor, ci dupa revolutie.. iar cei care au jefuit tara atunci, acum, arunca toate relele in capul celui care poate a indraznit sa jefuiasca, dar mai putin, si pentru mai putini, iar asta deranjeaza. Traian Basescu este tapul ispasitor perfect, dar nici un presedinte exceptional. VINA ESTE A NOASTRA.. NU ALOR!!! SIMPLUL FAPT CA ACUM AM DAT ACEST MESAJ.. contribuie la circoteca aceasta numita POLITICA, deci si eu sunt vinovat. Nu va
doresc sa TRAITI BINE, ci sa TRAITI CU INTELEPCIUNE SI DESCHIDERE!
 un om ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sfatul si parerea ta pot fi utile. Implica-te!